Kom igång tips

I dag skiner solen helhjärtat för första gången på länge och man kan ju inte bli annat än glad. Det är intressant vad mycket mer energi man får med ens av lite ljus och människor runt om en blir så mycket mer öppna och trevliga.

Det är nu som man ska passa på att börja med alla nya rutiner inför  " beach 2009 " gällande träning och kost. Det är så mycket enklare att motivera sig mentalt då man inte möts av en grå kompakt atmosfär när man kommer utanför hemmet. Kom ihåg att sätt realistiska individuella mål och jämför inte med någon annan än dig själv.

Bra tips att bekämpa latmasken med:

Skriv dagbok
Oavsett vad dina mål är, är det bästa sättet att nå dem att skriva träningsdagbok. Du ser framför dig exakt vad du gjort och detta gör dig inspirerad och du kan ”tävla” mot dig själv. 
Tänk på målen
Tänk på dina mål varje morgon då du vaknar och innan du går och lägger dig. Sätt upp din mål sättningslista på kylskåpet. Läs dem högt och tänk på dig själv som stark, hälsosam och lycklig. 
Varför äter du?
Skriv en kostdagbok och ta reda på varför du äter. Bryt mönstret att äta när du är arg, ledsen, uttråkad eller orolig. Varje gång du blir sugen ska du fråga dig själv om du verkligen är hungrig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0