Föräldrar på stan tar täten

Jag var ute och svirade igår tillsammans med mina tjejkompisar och det blev en långkörare på stan. Vi hamnade tillsist på "Whiteroom" där medelåldern ligger runt 20 år och jag kände mig som en "nattvandrande förälder" på stan. Det saknades bara en orange väst med reflexer och text på ryggen typ; "Föräldrar på stan tar täten":-)

Jag steg upp relativt tidigt för att "valla" Elvis och efter en livsåtergivande lång dusch så bestämde jag mig för att ta en promenad ner på stan och hämta min övergivna cykel. Som tur var stod den kvar!

Vi fortsatte ner till Djurgårdskajen och jag tog en kaffe på bryggan och Elvis fick hundmat serverat på en plastpåse. Undertiden som vi tittade på båtarna som passerade oss. Efter det så tog vi oss ner till T-centralen för jag måste boka om min tågbiljett till skåne. Jag glömde reservera plats för passagerare med djur. Orutinerat:-)


Nya bilder från fotograf Jini Sofia


"Levande död"

Jag led av någon mystisk konflikt inom i går kväll (det gjorde ju inte saken bättre att det regnade hela dagen). En blandning av att vara jätte rastlös blandat med en "uppgivenhet". Man har ju sina dagar då man känner sig mer ensam än andra som single. Trots att jag världens mysigaste hund. Men det är ju tyvärr inte riktigt samma sak som att vara sambo med en man...

Jag har i alla fall bestämt mig för att inte hänga på vad som helst bara för att jag drabbas av akut rastlöshet. Bättre då att "bita i kudden" och hålla sig passiv. Man måste ju tänka långsiktigt. Även om det suger emellanåt. 

Hursomhelst, av misstag råkade jag somna redan klockan nio- bara för att jag låg och gosade med Elvis. Självklart vaknade jag igen runt ett tiden på natten och kunde inte somna om. Jag låg och vände och vred på mig, skickade minst 5 förströelse sms (= onödiga) och låg och funderade på en massa saker som snurrar i huvudet just nu... Tror inte att jag somnade om förrän runt femtiden i morse och då klockan ringde åtta var jag som en "levande död". Men i kväll blir det fest med tjejgänget och det ser jag verkligen fram emot:-)

Time to say goodbye

Det går sådär med min träning och kost just nu... Jag märker att jag är svajig med maten och äter lite för lite för det mesta för att sedan, som i dag, frossa i snabba kolhydrater. Not good at all! Särskilt då jag vet så mycket bättre. Nästa vecka tänker jag komma i gång med min träning igen och då faller nog bitarna på plats. Det brukar bli så för mig.

 Förutom sömnen så är träningen A & O för att jag ska må bra. Hellre muskler på kroppen och att man är fast än att vara en "mjuk smalis"... Skärpning "Mallan":-)

 Jag är trött och har jobbat övertid på kontoret. Det här är sista veckan på min anställning på Result Nordics. Jag ser fram emot en trevlig och avkopplande helg nu efter slutspurten samt en massa roddande med min lägenhet. 

ett "waste of time and money- moment"

Suck, sitter på kontoret och knappar in mina sista uppgifter för dagen. Mitt besök på SÖS kändes ju som ett "waste of time and money- moment" ... Stressad som jag var fick jag ta en bulle vid medborgarplatsen för att hinna i tid ( till råga på allt var min doktor försenad) och det gick på 130 kr pga all trafik och alla 1000 rödljus på vägen.

Läkarbesöket gick på 300 kr för att bara få höra; "här behöver vi inte göra några pateologiska tester utan du ska få recept på en kräm som du ska använda i 6 veckors tid. Samt att du ska äta tabletter mot "svamp" som man kan få i munhålan tack vare krämen. Hör av dig om sex veckor om det inte blir bättre..."

Jag har under tre års tid haft en brännande känsla i tandköttet, som någon slags allergi, och det var anledningen till mitt besök. Inte att jag pressar käkarna som jag först trodde. Den här remissen har legat hos SÖS sedan december så jag kopplade fel:-)   Men hur som helst, det var en jävligt dyr upplevelse!

Bilderna för Tara

Fick se bilderna som vi tog för Tara och det var verkligen super bra:-) Nu ska jag till SÖS för att undersöka min käke. Lider av att jag biter ihop käkarna då jag sover... Särskilt under oroliga perioder.

En bild från min plåtning i Kalmar


Ett lyxproblem:-)

Jag fick precis bekräftat att jag blivit antagen till den andra utbildningen som jag har sökt. Grejen är att jag trodde att jag hade sumpat antagningsprocessen för att jag inte deltog på intervjun. Tydligen så fann de min ansökan såpass attraktiv ändå så att jag blev antagen. Nu måste jag ta ställning till vilken av dessa två utbildningar som är bäst... Det är inte helt enkelt om man inte har bättre referensramar att gå efter än vad jag har. Men det är ett lyxproblem:-)

Det är nästa månad som jag pryder Taras omslag

Min bokare ringde precis och berättade att det är NÄSTA nummer av Tara som jag är på omslaget på... Skit också! Jag var så nyfiken på denna plåtning och trodde att tidningen skulle komma ut i morgon. Nu får jag ha is i magen och hålla ut till den 28:e juni. Suck!

48 åriga Sharon Stone i Basic Instinct 2


Myogenics- ett 20 min långt pass, 1-2 ggr i veckan räcker, för att bli lika fit som Sharon Stone

Chattade precis med en polare- "Nisse" på Facebook om vilka år vi tog studenten. " Du är ung du gumman", skrev han lite skämtsamt eftersom jag åtminstone är fem år yngre än han. Det kan man inte ta ifrån mig. Alltid är man yngre än någon även om man känner sig äldre än de flesta om an har oflytet att hamna i baren på "Utecompagniet" (sorry Rebecca- du gör ditt jobb jätte bra som klubbchef)

" Eller hur?!", replikerade rappt tillbaka. "Visst är jag":-) Och fortsatte sedan; "Men har man en skönhet som Sharon Stone som förebild som var 35 då hon spelade in Basic Instinct 1 och 48 år då hon gjorde efterföljaren- som den sexiga och psykotiska "Catherine Trimell", så har man några år till godo."

  Jag läste i ett gammalt nummer utav Fitness Magazine där det står att Sharon Stone träna "Myogenics"- den senaste fitnesstrenden i Hollywood. Passet är upplagt så att hela kroppen tränas av aktivering av några få stora muskelgrupper. Det finns inga set eller repetitioner. Istället görs rörelserna i snigelfart tills musklerna är helt utpumpade. Passet är endast 20 min långt och det räcker att träna passet max en eller max två gånger i veckan, berättar skaparen Chad Morris. 

Det låter ju för bra för att vara sant! Om detta stämmer måste Chad Morris gjort sig stormrik på sitt koncept. Fan, att det inte var jag som kom på idén:-) Jag fortsätter enträget med min cirkelträning. Hade jag samma ekonomi som Hollywoodkändisarna så hade jag också haft råd att ta genvägar. Men icke!

Varning för chilli!


världens starkaste "thai-grej"...

Det är hemskt då man inte kan komma till ro och somna... Då man ligger vaken timme efter timme och vrider och vänder på sig, medveten om att man snart måste stiga upp. Utan att överdriva tror jag att jag inte sov mer än tre timmar i natt? Nu för tiden kommer man inte undan utseendemässigt efter en sömnlös natt. Man ser genast ut som 35 +, istället för som det flesta dagar; " trettio någonting"... En riktigt bra dag kan jag tom hamna under trettiostrecket och får ofta höra gissningar som landar på 26 - 27 år men då försöker folk säkert bara ställa sig in, ha ha!

Vi åt thaibuffé till lunch och jag bet i världens starkaste "thai- grej" (?!). Jag trodde att munnen bokstavligen skulle BRINNA UPP! Jag var tvungen att stjälpa i mig tre stora glas med isvatten för att lindra eldsvådan i gommen. "Hans" rådde mig att äta annanas som är kallt och sött men det hjälpte inget vidare... Nu först, en halvtimme senare, är det lugnt. Det var det värsta jag har varit med om i "chilliväg", eller vad det nu var? Starkt var det i alla fall!



En av flera stjärnor


Livet är lustigt i bland

Väl på plats efter en lång och trevlig lunch i solen tillsammans med min gamle restaurangchef "Magnus Eriksson", som faller inom kategorin "kompisar från förr". Vi jobbade tillsammans under sommaren 2001 på "Bars & Stars", en sportbar ägd av hockeyproffsen Tommy Salo och Niklas Lidström, i Västerås- min uppväxtstad. Vi var ett stort och härligt gäng som drev runt denna- då extremt populära krog men som nu är nerlagd sedan länge...

Min behållning från denna period är de vänner jag fortfarande har kvar som t.ex. Magnus och vissa andra stjärnor... Jag och Magnus hade tappat kontakten tills jag för en vecka sedan fick ett mail från en fotograf som jag jobbar med i bland nere i Helsingborg (npp-photo.com); att det var någon som sökte mig med "ljus och lykta". Och det var Magnus som hade "googlat" mitt namn i samband med "modell" och hittade mig hos Micke Nordström (fotografen). Livet är bra lustigt i bland, man vet aldrig vad som händer då man vänder blad i "erfarenhetsbankens bok.":-)



Sveriges mest kändistäta golftävling


Christos Masters

I vanlig ordning så blev det en "morgonprommis" genom Hagaparken, Så jäkla skönt! Det är ju högsommar i dag:-)
Den rundan som vi promenerar är ca 40 min lång och det blir ju en hel del vardagsmotion om man slår ut det på en vecka. Med tanke på att vi även promenerar hem.

 I går eftermiddag fick jag av en slump ( vi krockade utanför ICA) det eminenta sällskapet av min gamle vän" "Christos Neo." Christos är en av Svergies mest profilerade festarrangörer och numera golftävlings arrangör med "Christos Masters". Christos Masters har även ynglat av sig en tidning som heter just Masters.

Jag fortsätter min kamp med att få ordning i min lägenhet. Det går med myrsteg framåt och jag har lite dåligt samvete över att det inte går snabbare. Det är helt enkelt inte min "bag" att hålla på med ordning och struktur. Jag skulle gärna påstå att det är det men då ljuger jag och det är aldrig bra. Att ljuga...

Svenskakyrkan


"Kristet värre"

" Kristet värre"; jag ska rusa i väg på en casting för Svenskakyrkan. Jag har absolut inga förväntningar på detta och jag är helt osminkad och känner mig lite förkyld. Med andra ord så har förutsättningarna varit bättre:-)

Det som lockar med just denna produktion är att "Johan Renck" (känd som Stakka Bo) ska regissera den och det vore kul att jobba med honom. Han är grymt bra på det han gör enligt min utsago. Vi får väl se hur det går. Det visar sig som alltid.

En av mina outfits på plåtningen


Jag blev intagen på min Hälsopedagog utbildning!

I dag fick jag ett riktigt bra besked; att jag har kommit in på min Hälsopedagogutbildning. Så nu ska jag börja plugga:-)
Man har ju sina dagar och just denna måndag var en sådan- "not that happy day" av flera anledningar. Bland annat så rinner min nuvarande anställning ut i tiden detta månadsslut och det är ju aldrig kul att inte veta vad man ska göra med sin tillvaro. Arbetsmarknaden suger ju ordentligt och då känns det skönt att istället bygga på mer kunskap än att jaga desperat efter halmstrån.

Helgen var fylld av olika aktiviteter; modellande i Kalmar och födelsedagsfester. Däremellan sov jag även mycket och självklart ägnade tid åt Elvis. Är man hundägare så så har man alltid häcken full. Jag sitter på kontoret, min sista måndag på Result Nordics AB. Jag har precis proppat i mig en kolhydratsbomb med "Pad Thai". Det är jätte gott (jag äter det sällan) men otroligt flottigt och basen består av nudlar.



Volvo C70


"Mr X" och jag på Tranan


vi är som två barn

Långhelgen närmar sig med stormsteg och jag ska faktiskt snart bege mig mot Solna. Jag ska nämligen hämta en Volvo C70 i gen för att den här gången ratta ner till Kalmar i morgon för att plåta baddräkter med en jätte duktig fotograf. 
Hon plåtade ett omslag med mig till tidningen LEVA för ett par år sedan och nu ska vi ta upp samarbetet åter igen fast på ett annat plan. Eller hur jag nu ska uttrycka mig? Hur som helst så ser jag i alla fall fram emot morgondagen men det ska bli tufft att köra så långt själv (90 mil tur & retur)...

Jag kom precis tillbaka till kontoret efter en lång lunch med "Emma" på Republik. Jag åt kycklingfilé med ris och marinerad fetaost och det var jätte gott! Dessutom håller de riktigt bra priser på lunchen, det är ju aldrig fel:-)

Jag är lite sliten sedan i går. Jag och Mr X var ute och åt på restaurang Tranan och kvällen blev rätt blöt. Det är inte helt ovanligt att det spårar ur då jag och han är i farten. Vi är som två barn som gör roliga saker tillsammans och där ingen av oss säger STOP. Talanglöst kan man ju tycka då vi båda närmar oss den gyllene medelåldern. Suck:-)



Ser ni att han har "kungen själv" hängandes i halsbandet?


Det hjälper tyvärr inte att "knäppa med fingrarna"

Jag och Elvis passerar Hagaparken varje morgon på vägen in mot city. Det är en skön och lyxig morgonpromenad och jag fullkomligt ÄLSKAR att ha så nära till naturen som jag har. Mycket trevligare än små trånga gator, tutande bilar, stressade människor på väg till sina morgonpass och luftföroreningar...  Man kan nog lätt misstyda "min sort" genom att stirra sig blind på ytan och tro att jag är en fullblodig "Stureplanstjej"... Den delen är en väldigt liten del av mig.

Jag börjar nu komma i ordning i min lägenhet och det känns skönt. Det är ju inte direkt rofyllt att leva i ett flytthav med kartonger högt och lågt. Jag tänkte viga den kommande helgen till att komma i ordning i lägenheten så att jag under nästa vecka kan fokusera på annat. Snart upphör min tjänst där jag för tillfället arbetar och jag måste börja "maxa" mitt framtidsforskande:-) Jag är van vid att saker och ting brukar avlöpa varandra men i skrivandets stund vet jag faktiskt inte alls vad jag ska ta mig för? Det känns lite ovant men det är ju inga "blomstrande tider" just nu, som vi alla är medvetna om.

Jag får hoppas på att jag får in något lukkurativt reklamkontrakt eller liknande:-) Oddsen är väl "sådär" eftersom det är sällan som det dyker upp feta erbjudanden på beställning. Det hjälper tyvärr inte att "knäppa med fingrarna" och hoppas på att pengarna ska trilla ner från himlen. Men för den sakens skull får man inte sluta upp med att vara optimist! 

Caroline, jag och Hans i soffan på Josefinas


... jag ser minst 5 år äldre ut än min fysiska ålder

Jag tycker att det känns som om det är måndag konstant? Åtminstone så känns det var gång som en "dejavue" då jag sitter här på kontoret och bloggar och berättar om min helg som har varit... Som ni märker är jag kass på att uppdatera bloggen på helgerna. Jag spenderar inte så mycket tid framför datorn då. Rätt naturligt om man sitter klistrad framför burken från måndag till fredag:-)

Jag hade en kanon lyckad fredag och jag hade dragit ihop hela kontorsgänget från min arbetsplats och vi började på Josefinas. Det är ju inte helt fel att sippa på champagne i solen i goda vänners lag. Jag som inte hade varit ute och rört på mig på länge gjorde stan ordentligt och kom hem på smått ostadiga ben på morgonkvisten. Men har man "krigat" i tolv timmar så medför det ju "konsekvenser".

Mitt Aftonbladet (söndagsbilagan) jobb kom ut i går och jag måste ju säga att bilderna inte var varken kul stylade eller bra tagna (fotograferade). Jag ser minst fem år äldre än min fysiska ålder. Men får man på sig en  "säckig tantklänning, fula skor och en osmickrande huvudbonad" så är det svårt att framställas till sin fördel. I synnerhet då fotografen är lika intresserad av sitt jobb som en fabrikskontrollant på ett löpande band... 

Jag hoppas och tror att mitt Tara späck kommer att bli mer meriterande... Tidningen kommer ut den 28:e maj!

En shemale:-)


Jag borde varit man istället

I går gjorde jag precis som jag hade lovat; tränade ett riktigt hårt pass på eftermiddagen efter jobb och möten. Det var riktigt skönt att köra skiten ur mig. Jag kände att jag hade en massa inkapslade aggressioner som behövde komma ut och då är hård träning en bra metod. I bland är jag rädd för att jag borde varit en man istället för kvinna...

 Det är inte så illa att jag "känner mig fångad i fel kropp" men jag har så mycket testo i kroppen. Som tur är har jag sluppit extra och grov behåring på kroppen samt basröst och jag tänder enbart på män. Men mitt temperament, förväntningar, mina intressen och behov är som en mans. 

Snart ska jag träna ett pass till. Jag jobbar över på lunchen för att kunna sticka i väg lite tidigare för att hinna med ett styrkepass. Vi ska ha personalfest i kväll och ska ses redan klockan fem på Josefinas. Dessutom ska jag hinna hem med Elvis innan jag ska iväg...

 Det hade ju varit trevligt att för en gångs skull  hinna med att fixa till mig lite. Det var ett tag sedan jag piffade till mig för att gå ut.  Det är nästan bara då jag gör modelljobb som jag är riktigt snygg och det är lite typiskt. Däremellan går jag mest runt i jeans,T-shirt och sneakers. Jag är en bekväm person som avskyr att gå i "high heels":-)

Hård träning!

I dag ska jag träna S.K.I.T.E.N ur mig!  

Snart ska jag gå från jobbet...


"Deffat"?

Solen skiner som aldrig förr! Jag hade en väldigt trevlig Sushi lunch med min kompis Anders Hellqvist som är mycket anlitad PT på Delta gym och numera min granne. Han hade sin lilla 8 månaders valp Esther (min farmor hette Esther) med sig och jag hade givetvis min trogne vapendragare Elvis med mig. Han är alltid med, precis som det ska vara om man har valt att skaffa hund. Esther var först lite rädd för "bufflige" Elvis men sen gick det bra. I skrivandets stund ligger han och snarkar (bokstavligen) under mitt skrivbord...

Anders frågade om jag hade "deffat", vilket många har frågat på sistone... Jag borde kanske ställa mig på vågen gå upp till bevis? Jag väger mig så sällan och jag skulle tippa på att visaren landar på 62-64 kg? Det kan vara mer och det kan mycket väl vara mindre... 

Klockan sexton har jag ett möte med min bokare på Zap. Jag måste hem till min lägenhet innan och leta fram min bok som ligger i någon flyttkartong. Jag har inte packat upp allt ännu. "Rom byggdes inte på en dag så att säga":-) (Jag är kass!)
Tänkte köpa en blomma till henne också, bara för att hon är så gullig:-)

Detta meddelande från min vän Jenny var kul:-)

Jenny skrev i din gästbok:

"Här kommer en MASSA PEEEEEEPPPPPPPP från mig, kör hårt Malin!!!!!!!!! Du är grym, en helt fantastisk människa, tänk på alla underbara muskler som formas och växer. En helt FENOMENAL kropp på denna världens bästa Malin! (Eller skulle jag ha kört den andra varianten...sluta sjåpa dig, känn inte efter så förbannat, ryck upp dig för fan, lyft på din feta rumpa, plocka upp brösten från golvet och sluta äta kanelbullar!) Mhmm, vilken hjälper bäst?;0) Tror mig veta svaret! Kram på dig"

Revolutionerande tvättmedel


Tack vare Ajax Ultra

Jag åt en sen lunch i dag på grund av att jag hade en anställningsintervju mellan 12-13. Det blev den gamla klassikern "råkostsallad"  och det funkar alltid. Hittade även en kanelbulle i väskan som jag hade köpt i går och glömt bort som jag knaprade i mig som efterrätt. Det kanske inte låter så fräscht men den var faktiskt inte alls torr... 

Jag kom på att jag helt glömde bort att äta i går?! Jag förstår faktiskt inte hur jag lyckades med det?  Frukost åt jag förvisso men INGENTING efter det... Inte direkt förnuftigt av en självutnämnd "hälsoguru":-)

I dag ska jag hinna med gymmet. Jag är ganska trött och omotiverad men det hade ju varit toppen om jag hade lyckats masa mig dit. Jag känner mig extremt uttråkad för tillfället och en dos endorfiner hade nog varit på sin plats... Jag behöver bli peppad!

 Eller så kan jag göra som i amerikansk reklamfilm och köpa en flaska "revolutionerande rengöringsmedel" och förklara att tack vare denna produkt så har mitt liv tagit en helt annan vändning! ; " Tack vare Ajax ultra så mår jag mycket bättre och blivit mer komplett som kvinna"...

ASOS.com

Det är långt i från alla postorderföretag som lever upp till "vad de lovar" och vad jag menar med det är att plaggen inte alltid stämmer med verkligheten. Ett företag som aldrig gjort mig besviken är ASOS.com och jag var super nöjd med min leverans som jag mottog i går:-) Alla plaggen sitter super bra och kvalitén är prima. Precis som förväntat

Målar en byrå med hästmotiv


Huuuu!

Jag är seg som ett tuggat tuggummi i dag och känner mig flummig. Jag känner faktiskt inte för att göra något vettigt alls. 

Men det måste jag tyvärr göra. Och kom precis nu, i skrivandets stund på att jag måste boka min arbetsgivares resa till London i morgon. Resebyrån stänger om 10 minuter! Jag blir tvungen att göra en "actionplan" för att undvika att bli avrättad. Ni förstår alvaret, inte sant?

Schysst jacka med mc stuk och indianväst; " a lá Kate Moss" från glitzy.com


Lat tjej

Usch, jag är så himla lat och värdelös då det kommer till mitt yttre om vi bortser från träningen. Det ska mycket till för att jag t.ex. ska prioritera att göra en manikyr.

 Även om jag vet att det gör mycket för intrycket med fräscha naglar så tar det tydligen emot? Jag har också blivit lovad en tandblekning (hur snällt är inte det? med tanke på att en laserbehandling kostar 2500-3500 sek) och inte ens det har jag beställt. Sjukt! I kväll ska jag sannerligen ta mig i kragen och lägga både ansiktsmask, fixa naglarna och NU (om ca 10 sek) ska beställa den där tandblekningen. 


Exercise Wheel- som att "kavla deg" med kroppen:-)


Tortyr redskapet Exercise Wheel

Den här helgen har varit lugn och hälsosam som alla mina helger på sistone... 
Den här helgen kändes lite FÖR lugn och jag har känt mig lite uttråkad om sanningen ska fram:-) Men eftersom jag nu mera är matte till en "bebis" så får man ta det "onda med det goda". Snart kommer han att kunna vara ensam hemma längre stunder.

Jag har tränat en del- både styrketräning och löpning och jag känner mig i bra form. Det är kul då man märker att man ökar i styrka i vissa övningar som t.ex. en magövning som jag brukar göra. Själva utförandet går ut på att man ligger på knä och rullar en skivstång framför sig, fram och tillbaka. Nästan som att man "kavlar deg" med hela kroppen. Denna övning kräver både styrka och teknik och belastar både mage, axlar och rygg.

 De flesta känner nog till "tortyr redskapet" Exercise Wheel?
Det går att beställa från b.la. TV Shop (i alla fall "gick") och om vi talar i presens så finns det att köpa på Budo & Fitness butiken på Sveavägen. Den här rullövningen som jag försöker att beskriva går ut på precis samma idé. Den är väldigt effektiv och jag hade problem med den i början men nu går det galant!

Uttorkning


Telefonintervju

Jag joggade en timme i går kväll- på asfalt. Det gick ok men inte lika bra som det brukar göra? Kanske var det så att jag hade för lite vätska i systemet. Det kan med stor sannolikhet vara på det sättet...

 Kroppen består ju av mestadels vatten så det är ett vanligt symptom att man blir matt och yr vid uttorkning.(det snurrade till i huvudet vid ett tillfälle så att jag höll på att snubbla)

Jag och pappa grillade fläskkotletter till kvällsmat och åt sallad till. En riktig festmåltid i GI tecken:-) I eftermiddag blir det nog styrketräning kombinerat med konditionsträning.

 Jag gjorde precis en telefonintervju till en av mina utbildningar som jag har sökt. Jag tror att det gick riktigt bra! jag får reda på om jag blir antagen eller inte om ett par- tre veckor. Spännande:-)

Kolhydratsladdat

Vilket fantastiskt väder:-) Jag var tvungen att klara av några bankärenden innan jobbet så det blev ingen morgonträning i morse.

 Jag och Elvis ska hälsa på min pappa i Västerås i eftermiddag och det får bli en traditionell joggingrunda i mitt gamla löparspår. Jag tränade mycket löpning som ung och jag drabbas alltid av nostalgi då jag kommer "hem" och måste "tvångs springa":-) Mina gamla löpspår är faktiskt det enda (bortsett från min käre far så klart) som drar numera.

Jag ser fram emot då Elvis blir äldre så att han kan följa med ut i spåret. Om ett par månader är ha tillräckligt stor för det. Det var bland annat därför jag köpte en hund i mellanstorlek för att kunna motionera med honom men ändå att jag kan "gömma" honom under skrivbordet:-)

Jag vet inte varför men jag var så himla sugen på kanelbullar i morse så att det blev en vaniljbulle till frukost (kanelbullarna var slut) och i går kväll åt jag en stor tallrik med Oxfiépasta så jag har lite lagrad energi att motionera bort. Man kan säga att jag har "kolhydratsladdat"...  Något, ha ha!

:-)


Min älskling


Nya bilder


Kommit igång med träningen igen

Nu börjar jag "komma över" den första chocken av den stora omställningen som nybliven hundägare. Träningen blev helt och hållet lidande första veckan men nu har jag kommit igen. Jag tränade hela helgen samt både i går kväll och i morse.

Elvis har börjat kunna vara ensam nu kortare stunder och då kommer jag iväg till gymmet utan att han prompt måste ha hundvakt. Det är en befrielse.

Jag gjorde min plåtning för Aftonbladet i går och den gick bra. Bilderna publiceras i söndags bilagan inom en månad. Ni får hålla utkik:-)

 Jag hade ett möte med min bokare i går och hon sa att hon trodde att det låg många bokningar i pipelinen så det är bästa att hålla sig i form för kommande uppdrag...

Evangeline "Kate" Lilly


"Lost i LOST"

Jag och Mr X sitter just nu som förtrollade framför nerladdade avsnitt av TV serien "LOST". Vi såg den aldrig då den gick på TV (jag hade fått för mig att den sög av någon anledning?) och därför sträcktittar vi på alla avsnitt nu och det är så spännande!

Jag hade aldrig pallat att se såpan som serie eftersom jag inte besitter tålamodet att vänta en vecka mellan avsnitten...
Manuset är genialt och det enda som kanske talar något emot serien är att alla skådespelare är något för snygga. Som t.ex. under sköna "Evangeline Lilly" som spelar "Kate".  En kanadensisk skådespelerska på 29 år.

Nya bilder

Jag behöver lite nya neutrala (ostylade) bilder för att komplettera med till min bok. Tidigt i går morse stack jag och Fotograf P-O Gustavsson ner till "restaurang J" (Nacka strand) och plåtade lite nya bilder.

 Elvis var såklart med och var inte enbart en tillgång för "balansen" i bilderna. Rätt som det var stack det upp en svans i bildfånget så dessa bilder har P-O plockat bort. Tyvärr, för vissa av just dem var riktigt bra...

 De bilder som jag bestämt mig för är nr: 15, 19, 22, 24 och 30. De ska bara fixas till lite och sen ska Micaela få dem till min presentation på Zapmodels.


http://www.esongson.se/bilder/malinerik/090503/

Typiskt

Det är måndag åter igen och jag sitter och knappar på datorn på kontoret. Jag har precis ätit en Kyckling Teriaky utan ris. Jag delade den med Elvis. 

Förra måndagen "glömde" jag bort luncherna på jobbet (jag köper lunch till måndagsmötet varje vecka) eftersom min plåtning med Tara drog ut på tiden. Det kändes lite snopet och därför såg jag till att förbeställa luncherna i tid- innan jobbet för upphämtning strax innan lunch. Och bara för det så var hälften borta i dag och det blev 4 luncher över som står och svalnar i köket. Typiskt!



"Hycklare"

Trots det fina vädret sitter jag inne och tittar på en dokumentär om tjejers kamp om att eftersträva "size 0". Det fokuserar mycket på hur modeller och Hollywoodkändisar inspirerar unga tjejer till att svälta sig själva. " Är du smal så är du lika med snygg och framgångsrik" signalerar de glamourösa bilderna i skvaller pressen... Lite snedvridet kan man tycka samtidigt som man hycklar eftersom de flesta attraheras av vackra människor och det är sällan som man upplever en "rund" person som vacker.

Jag ska snart gå ut med lille Elvis som är lite rastlös och inte alls förstår varför matte sitter stilla och dumstirrar framför sigt. För honom verkar det helt obegripligt:-) Efter jag rastat honom ska jag ner till gymmet och ge mig själv en riktig omgång.

En av mina bästa vänner "Sofia" och hennes man kommer över på middag i kväll. Jag ser verkligen fram emot det besöket. Vi ses inte så ofta men då vi väl får tillfälle så är det alltid lika trevligt. Hoppas att ni alla har en riktigt fin Valborgshelg:-)

RSS 2.0