Det tar ca 60 min med buss


På bussen på väg till Lillsved...


Petter, Kajsa Mellgren och jag


Petter & Louis


dessa godingar kommer från Bianco


"gammal ...... rostar aldrig"

Härom dagen sprang jag på mitt ex Markus på Drottninggatan, då jag var på väg till Slussen till fots- genom city.
Det var super kul att se Markus efter så många år och vi bestämde att vi skulle ses under helgen som kom. Den vi precis avslutar. I morgon är det måndag och så börjar det om med en ny vecka...

Det blev en långpromenad med Elvis på Djurgårn. Jag och Markus hade jätte mycket att prata om och det kändes som om det var i går som vi setts sedan sist. Egentligen är det minst två år sedan vi hade kontakt.

Vi drack kaffe nere vid Djurgårdskajen och avrundade med en Sushi på Karlaplan. Jätte gott och mysigt.
Det enda jag behövde komplettera med väl hemma var CLA och vitamin B-12. Nu ska jag sova för jag är sååå trött!


Petter & pappa Jan


Älghamburgare

I dag har jag umgåtts med min pappa och bror. Vi har promenerat, köpte ett par grymma skor på Bianco som ska få följa med ut i kväll. Det var en jätte trevlig eftermiddag och jag har en fin familj:-) Vi pausade på Medis och åt älghamburgare och drack vin. I kväll ska jag och brorsan göra stan och det ska bli skit kul! Det var inte i går vi hängde ute, bara han och jag en helkväll:-)

Josefina Grundén- INTE Grunden, det är noga:-)


Sköna "Peppe"


Hälsa löp utanför "Lifeland" på Norrtullsgatan


även i skylten


Hela butiken var exponerad med våra fina skyltar


"Schwung!"


Annons för Stadium i Metro i dag:-)


Minut massage

I dag började vi dagen med att lära oss "Minut massage" som går ut på att under kort tid (ca 10 min) massera axlar, nacke och huvud på en person som sitter avslappnad, fullt påklädd bak och fram vänd (lutad mot ryggstödet) på en stol.
En persfekt massage teknik för att lindra ömma och spända kontorsaxlar och spänningshuvudvärk.

Jag ska överraska Cathrin då hon kommer hem från jobbet med lite minut massage och ett glas mousserande som en avslappning på en fredags eftermiddag. Både hon och jag har påbörjat nya stora förändringar med utbildning och för hennes del ny anställning. Vi kan behöva lite skumpa en dag som denna:-)

Jag talade med min bokare på Noveau models och fick bekräftat att även West Options (com) i Göteborg vill representera mig och det var ju en glad nyhet:! Jag har jobbat så mycket nu på sistone och "mycket vill ha mer".
Mitt jobb för Stadium har kommit ut nu och jag upptäckte det genom att jag såg en annons i Metro. Senare då jag flanerade på stan upptäckte jag att det var fullt med skyltning både i butik och i skyltfönster.

Nu ska jag träffa min bror för en fika


Elvis i bilen


dagen bjöd på roliga utmaningar


Gruppen Saturnus


Utmaningar, anatomi och lekar!

Denna dag började på ett otroligt speciellt vis. "Peppe" (Pernilla ) ringde och väckte mig ur mina rosa drömmar och berättade att det var stopp i lokaltrafiken och att hon säkert skulle missa bussen. "Lugn", sa jag sömnigt. "Vi tar bilen"...
På minder än tjugo minuter satt jag bakom ratten i bubblan och försökte starta den lilla veteranbilen som inte alls hade lust att jobba med mig. Utan tvärt om, var stendöd! Det slutade med att jag fick hjälp av sex stressade och vänliga förbi-passerande personer att putta i gång bubblan (det funkar alltid).

Jag hämtade upp Peppe vid Sveavägen och vi gasade på mot Nacka/Gutavsberg försenade men båda var på gott humör. Elvis var med i bilen och han är alltid glad:-) Då vi var väl framme i Lillsved så höll våra grupper på med olika fysiska och psykiska utmaningar som påminde mig om Robinson tävlingarna då det begav sig (2005). Nu var det ju bara ännu mer roligt eftersom man mår bra och har energi samt styrkan i behåll. Det gick riktigt bra för mitt lag (Neptunus)och det hela gick ut på att samarbeta effektivt i grupp.

Efter lunch hade vi vår första anatomi (ana= upp/åter/mot tom= skära/snitta) lektion och vi håller på och pluggar in vårt skelett på latin. Skulderbladet heter exempelvis Scapula på latin, Korsbenet heter Sacrum...
Vi avslutade dagen med lekar och vi hade alla fått hitta på/presentera varsin lek. Det var otroligt kul och det lockade fram många glada skratt hos oss vuxna "barn". Då jag skulle hem i gen så var vi tvugna att putta i gen, sjukt:-)

the champ


Nyttigt med fiberrikt fullkornsbröd


Middag!


Linnèa och Veronica håller ställningarna


"walk with fire"


Hur kan en grupp misslyckas med göra upp eld?

Vi började dagen med en båttur med Vaxholmsbåten. En trevlig start på dagen! Elvis var med i dag och blev givetvis allas "darling", som förväntat.

På eftermiddagen blev vi indelade i gupper som alla hette ett namn av en planet och vårt var "Neptunus". Vår grupp fick till uppgift att fixa grillen och maten (hamburgare) som skulle grillas. Vädret var ju inte det bästa och allt var så fuktigt. Vi höll på i säkert en timme med grillen innan glöden tog sig dugligt. Inte så talangfullt direkt. Vi kände oss som ett gäng riktiga "city slickers", ha ha!

Ett proffs kan knappast ha fel


Daniel Westling

Vår kronprinsessas gemål "Daniel Westling" och även ägare av gymmet Balance, har även han utbildat sig på Lillsved.
Jag går i kungliga fotspår;-)

skolans gym kommer att användas flitigt- tro mig!


Jag kommer att bli licenserad spinninginstruktör innan jullovet:-)


Träningshallen med bland annat klättervägg


vår klassföreståndare Annica Philipsson visar oss gympasalen


"Peppe" gör också en "japan"


en våg av grymt välbefinnande

Jag känner mer och mer att jag har gjort rätt i valet av utbildning. Hela forumet är liksom "jag" och utbildningsplanen känns spännande och futuralistisk- ett riktigt framtidsyrke! Vilket jag redan visste eftersom jag aktivt sökt denna utbildning men dagens genomgång bara bekräftade det ytterligare.

Steg upp i ottan (05.30), rastade Elvis, duschade och för att sedan promenera till Slussen där man tar bussen till Lillsved.
Hela vägen ut satt jag och små pratade med "Linnea" en jätte gullig ny bekantskap som tagit tjänstledigt från H&M ´s huvudkontor (där hon jobbar som inköpare) för att studera ett år till Hälsopedagog och invistera i sig själv ( i stället för att putta in mer cash i superjätten).

Då vi i början av dagen höll lektion på en brygga i solen gick det en våg genom kroppen av en känsla av grymt välbefinnande. Efter vi ätit en god och näringsriktig lunch (inga tillsatser och halvfabrikat där inte) var välbehaget på topp:-) Så skönt att bara bli serverad lunch utan att behöva fundera ut ställe och ta med sig plånboken. Klart att maten inte är gratis men vi betalar den terminsvis.

Det blir en omställning att vänja sig vid ett fattigt "budget- liv" som inte kommer att ge utrymme till några som helst utsvävningar. Har spanat in ett par läskigt snygga "over knee" stövlar i skinn från Top Shop (1999 kr) som jag bara kan glömma:-( Suck! Vill ha, vill ha, vill ha! Men man kan inte få ALLT här i världen. Kanske ska starta en fond? : "Se till Malins lyxkonsumtions behov och skänk ditt bidrag", skulle det vara gångbart?


Jag överlevde min första dag i plugget!

Första skoldagen är till sin ända och jag överlevde min första dag i plugget. Jag måste ju säga att det kändes lite märkligt att plötsligt sitta i skolbänken i gen. Det var ju x antal år sedan jag befann mig senast i en simultan situation och det var INTE i går. That´s for sure! Min klass verkar trevlig och vi är 29 st elever. Ett sedvanligt antal personer i en skolklass.

För att bryta isen fick vi leka pinsamma lekar (hela skolan tillsammans) och det var effektivt:-) Då jag skulle köra hem från Lillsved ville inte bubblan starta så ett gäng killar fick hjälpa mig att knuffa i gång den.  Min klassföreståndare sa att hon hade fått intrycket av att jag levde ett "fartfyllt och spännande liv" och syftade på min oberäkneliga bil. Ja, jag vet inte vad jag ska säga om det uttalandet?

"Andreas"  liftade hem med mig till city. Han gjorde ett intryck av att vara en soft snubbe, endast 21 år gammal och nybliven farsa och graviditeten hade varit planerad. Ovanligt och kul av så unga föräldrar:-) Han och hans jämngamla tjej hade även de 2 staffar- som Elvis.

På onsdag då vi ska åka Vaxholmsbåt med klassen för att "upptäcka" skärgården och omgivningarna så ska Elvis få följa med. De kommer han att tycka om:-)

Skolstart!

I dag börjar plugget! Jag sitter och äter frukost, konstaterar att jag inte hinner med bussen så  jag får hålla tummarna för att bilen startar i dag. Det är som rysk roulette varje gång man ska ut och köra med den gamle bubblan. Då den väl är i gång så är den hur tillförlitlig som helst. Hoppas att ni allla får en bra måndag och fin mjukstart på veckan.

Romantiska papegojor på ovansidan:-)


Giraff; "Djungle Me!"


Svart panter på motsatt sida...


Närbild på Zebra på ena kortändan av byrån...


En djurisk dag!

I dag har jag målat hela dagen och byrån som jag så länge har filat på blev äntligen klar. Jag har lagt ut den både på Facebook och Blocket till försäljning. För er som eventuellt är intresserade så kostar den 6000 sek och det går bra att maila på: [email protected] .

Nu ska jag röja lite i köket för att sedan hoppa i säng. Bäst att koja i tid inför första skoldagen. Ska inte vara på uppropet  förrän klockan ett. Så det är inte så farligt... Inte omänskligt tidigt. Ni får ta i beaktningen att jag inte har haft fasta rutiner på ett bra tag. Jag har inte jobbat regelbundet sedan i maj. Mina modelluppdrag i all ära men de sker stötvis veckovis. De skapar ingen särskild kontiniutet om man säger så...

Trosa= modell shorts


Är sugen på glass

Det är söndag morgon. Slutet på helgen och dagen före min skolstart på Lillsved. Den här helgen har jag ägnat åt att bara pyssla hemma med lägenheten och har bland annat  planterat om blommor, slängt upp gardiner i köket och fixat taklampor till samtliga rum. På så vis kan jag vara aktiv i lägenheten efter klockan 18.00 !:-) Har svårt för då det blir dunkelt. Vill kunna SE mina prylar ordentligt. Tror inte att jag är särskilt unik i det? 

Då man börjar pyssla och inreda så vill man bara fortsätta och göra allt färdigt, så det är klart. På tisdag levereras min nya garderob och bara den kommer att bli ett ansiktslyft. Därefter saknas endast en sänggavel och en byrå som jag har bestämt mig för att köpa till det stora rummet. Sen är det i princip klart men lite konst på väggarna skadar ju inte.

NU ska jag gå ut med Elvis på hans "morgonpromenad". Snacka om att jag har det bra som hundägare till en sjusovare...

Är sugen på att köpa en Magnum till frukost (gillar den med vitt chokladhölje med jordgbbs glass innuti) men jag borde låta bli. De senaste två månaderna har jag bara vräkt i mig onyttigheter. Kom fram till att jag vill se ut som H&M modellerna gör då de bär hotpants... Det ser ut som de bär shorts i stället för trosor eftersom stuss och lår är så smala. Så ser det inte ut på mig! Och förmodeligen inte på de flesta andra heller....

Min karaktär är som bortblåst och jag har varit jätte kass på att träna och har inte rört på mig särskilt mycket alls på sistone. Jag vet inte varför jag blivit så passificerad? Jo, jag har nog en känsla om anledningen till detta massiva vakum... Men den har jag inte lust att offentliggöra på internet. Vissa saker bör behållas för sig själv:-)



Viktigt att hålla sig till ämnet!

Nu när jag börjar min utbildning till Hälsopedagog kommer mina dagar fyllas med träning, friskvård - både praktiskt och teoretiskt. Det kommer hjälpa mig att hämta inspiration till bloggandet samt pusha mig att leva mer som jag lär...
Jag är en levnadsglad person och jag måste erkänna  att min tillvaro inte enbart är fylld av organisk mat, meditation och motion. Men nu är jag riktigt motiverad att komma i gång med min egen träning och suga i mig de kundkaper som min utbildning kommer att nära mig med:-)

BACK ON TRACK!

Hej alla! Nu är jag tillbaka efter semester och ett längre uppehåll från bloggandet. Sommaren har varit skön men jag ser fram emot hösten och allt vad den kommande terminen har att erbjuda. 

Jag har redan börjat jobba efter att min agentur öppnade efter sommaren (10/8) och började med en rivstart!: modevisning för bad- och underklädesmärket Amoena, plåtning- för Allers magazin och Svensk Damtidning ( i går).
På måndag börjar jag min utbildning till Hälsopedagog och denna helg ska jag bara fixa hemma med min lägenhet så jag kommer i ordning inför skolstarten. Bland annat ska jag åka ut till IKEA i eftermiddag och köpa två taklampor. Min belysning i lägenheten är kraftigt undersatt!
Jag tänkte lyxa till det med att måla i kväll och det underlättar kraftigt om man ser vad man gör då:-) Vill att mina möbler ska bli klara så att jag kan sälja dem som planerat. Det är svårt att sälja något som inte blir färdigt...

RSS 2.0