Lillsved vann volleyballen för första gången sedan 1985, historiskt!

Varje år så arrangeras en kamp mellan idrottsfolkhögskolan Bosön (som säkert alla känner till?) och den folkhögskola som jag själv studerar vid- Lillsved. Det här året vann Lillsved! Så jäkla kul, eftersom det var senast 1985 som Lillsved vann senast. Det var alltså "inte igår"- so to speak;-)

Dagen började med en föreläsning av David Lega som är coachar/föreläseri personlig utveckling, pluggar sista året på juristlinjen och är föredetta elitsimmare och har tävlat i handikapp OS. David är nämligen rullstolsbunden och född helförlamad men kan i dag leva ett funktionellt självständigt liv.

 David är en väldigt inspirerande och engagerande talare samt otroligt underhållande! Det roligaste var då David återberättade när han "sprang" Göteborgsvarvet (han är göteborgare) och tog sig runt halvmaran på två timmar drygt (kommer inte i håg hans exakta tid) och detta gjorde han pga en vadslagning på fyllan. Han och hans polare satt och krökade och "glömde bort" Davids handikapp och vips hade han ingått i ett vad om att han skulle ta sig runt Göteborgsvarvet på en viss tid. Det var ju hur kul som helst:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0